Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!
Филтри нулирай филтър

Кафемашини

Сортирай:

Кой не обича ароматно, силно и прясно кафе? А още по-хубаво е когато можете да си го приготвите в домашни условия и му се наслаждавате всяка сутрин. Представяме ви нашият богат асортимент от няколко вида кафемашини-за приготвяне на шварц кафе, за приготвяне на еспресо, кафемелачки и фрапемашини.

Предимствата на всички продукти са тяхното безкомпромисно немско качество, две години гаранция, стилен дизайн, компактност, икономичност, възможност за лесно транспортиране и измиване както на ръка, така и в миялна машина.

Какви са предимствата на всеки един от типовете продукти?

Машините за приготвяне на еспресо за чудесен избор за онези, които обичат да пият кафето си силно и с плътен, неподправен вкус.

Шварц кафе машините са изключително удобни и лесни за ползване, тъй като разполагат с подвижна кана, автоматично изключване, защита от капане и изваждащ се филтър. Каната събира около 14, 15 чаши и този тип машини са отличен избор за върлите фенове на огромното количество от тази напитка или за онези, които често канят гости на кафе и сладки приказки!

Кафемелачките работят бързо и икономично и се препоръчват за всички, които предпочитат да смелят сами кафето на зърна като това им дава възможност да комбинират различни видове от него. Изработени са от висококачествена неръждаема стомана и са подходяща за мелене и на ядки и подправки.

Фрапемашините се препоръчват за използване през лятото, когато напитката фрапе е основен заместител на стандартното кафе.

Събудете сетивата си с перфектно приготвено домашно кафе всеки ден още сега!

Доставката се осъществява посредством офис на ЕКОНТ или до личен адрес!

Очакваме ви!

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon