Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!
Филтри нулирай филтър

Уреди за гладене

Сортирай:

Казват, че „по дрехите посрещат” и първото впечатление е най-важно. Какъв е ключовият елемент за безупречно изглеждащите дрехи! Да бъдат перфектно изгладени, разбира се!

Представяме на вашето внимание разнообразни уреди за гладене-стандартни ютии, ютии с парогенератори и електрически уред за гладене и сушене на дрехи!

Какви са техните предимства?

Стандартните ютии са изключително стилни, икономични, лесни за всекидневно ползване, могат да бъдат транспортирани навсякъде и по всяко време, плочките им са с покритие от неръждаема стомана, което предпазва дрехите при гладене и са автоматични с функция за пара.

Ютиите с парогенератор са мултифункционални и са страхотно попадение за всеки, който не прави компромис що се отнася до безупречното гладене! Притежават вертикален режим за пара, подходящ за одеяла и всякакъв тип дрехи, имат променлив контрол на температурата, побират 1,2 литра свалящ се резервоар за вода,  разполага с 5 предварително зададени програми и филтър против варовик.

Електрическата сушилня 2 в 1 е чудесен избор за всички онези, които искат бързо и лесно да изгладят, изсушат и дезинфекцират дрехите си от различни бактерии и вируси. Нейните предимства са много, но основните от тях са, че разполага с един надуваем манекен, има функция за таймер, който може да нагласяте до 180 минути и то автоматично, което ви спестява много време и можете да вършите и други неща.

Превърнете гладенето в леко, лесно и приятно занимание, което ще ви помогне да имате винаги безупречно изглеждащи дрехи!

Всички уреди за гладене разполагат с 2 години гаранция и притежават безкомпромисно немско качество.

Доставката осъществява посредством офис на ЕКОНТ или до личен адрес!

Очакваме ви!

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon