Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!
Филтри нулирай филтър

Влагорегулатори

Сортирай:

Пречистването и овлажняването на въздуха  са ключови елементи за доброто ни здраве и здравословната домашна обстановка. Как да си ги набавите по най-лесния, бърз и ефективен начин? С помощта на влагорегулаторите! Представяме на вашето внимание няколко вида от тях- овлажнител за въздух с възможност за добавяне на етерични масла, стандартен пречиствател за въздух и влагоабсорбатор. Ако искате въздуха у дома да е винаги идеално освежен и да се отървете от всички вредни бактерии, които предизвикват елергии, тези продукти са точното подадение!

Какви са техните предимства?

Овлажнителя за въздух с възможност за добавяне на етерични масла е чудесен избор за всички онези, които харесват различен тип аромати и искат да ароматизират помещенията по полезен и здравословен начин, без излишни химикали и странични ефекти. Разполага с редица полезни характеристики като: време на функция до 40 часа, подходящ и за детската стая, има дисплей за температура, 5 литров резервоар за вода, почти безшумен и изключително компактен и стилен.

Пречиствателя за въздух е подходящ за хора с алергии, работи тихо и разполага с двойна филтърна система и режим на заспиване. Подходящ е както за дома, така и за офиса.

Влагоабсорбаторът  има лесен за използване таймер, LED дисплей, филтрира отлично въздуха като го оставя свеж и пречистен за дълго, предотвратява появата на бактерии, мръсотия и мухъл и се изключва автоматично.

Кажете „ДА” на чистия въздух защото заслужавате най-доброто!  Продуктите са с доказано немско качество и две години гаранция.

Доставката се осъществява посредством офис на ЕКОНТ или до личен адрес!

Очакваме ви!

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon