Хапки с чесново масло приготвени в Air Fryer
AllMag Team
12-07-2022
Необходими продукти :
- 2 с.л. зехтин
- 1 кг. пържоли от филе, нарязани на хапки
- 1/4 ч.л. сол или на вкус
- 1/4 ч.л. черен пипер или на вкус
- 2 с.л. осолено краве масло
- 4 скилидки чесън , смлени
- 1 с.л. пресен магданоз
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. В средна голяма купа поставете нарязаното на хапки свинско филе, поръсете със зехтин, сол и черен пипер.
Стъпка 2. Загрейте предварително фритюрника на 200 градуса за 4 минути.
Стъпка 3. Сложете месото да се пече за около 15-20 минути . Ако не е готово , удължете времето за готвене.
Стъпка 4. Докато месото се приготвя , поставете тигана на котлона. Разтопете маслото на тигана , добавете чесъна, бъркайте около 30 секудни, докато чесъна започне да придобива кафяв цвят.
Стъпка 5. Когато хапките са готови, добавете ги към чесното масло , разбъркайте добре . Гарнирайте с магданоз и сервирайте!
Приятен апетит!