Необходими продукти :
За топинга :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Смесете какао на прах , захар , сол , брашно и шоколадов чипс в голяма купа . Разбъркайте добре и прибавете яйцата , маслото ,водата и ванилия. Разбъркването може да стане и с миксер.
Стъпка 2. Напръскайте подходяща тава за печене със спрей за готвене и след това изсипете тестото в нея .
Стъпка 3. В малка купа поставете карамел и сметана и ги загрейте в микровълнова фурна или на водна баня., докато карамела се разтопи и се образува гладка , хемогенна смес. Изсипете карамеления сос върху браунито и добавете нарязаните ябълки.
Стъпка 4. Задайте температура на готвене 120 градуса за около 20-30 минути , или до пълното приготвяне на браунито.
Стъпка 5. Полейте с карамелен сос преди сервиране .
Приятен апетит!