Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 2/3 неподсладено какао на прах
  • 1 1/2 ч.ч. кристална захар
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.ч. универсално брашно 
  • 1/2 ч.ч. шоколадов чипс 
  • 3 яйца
  • 1/2 ч.ч растително масло 
  • 3 с.л. вода 
  • 2 ч.л. екстракт от ванилия 

За топинга :

  • 25 бонбона карамел
  • 3 с.л. сметана
  • 2 нарязани ябълки 

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Смесете какао на прах , захар , сол , брашно и шоколадов чипс в голяма купа . Разбъркайте добре и прибавете яйцата , маслото ,водата и ванилия. Разбъркването може да стане и с миксер.

Стъпка 2. Напръскайте подходяща тава за печене със спрей за готвене и след това изсипете тестото в нея .

Стъпка 3. В малка купа поставете карамел и сметана и ги загрейте в микровълнова фурна или на водна баня., докато карамела се разтопи и се образува гладка , хемогенна смес. Изсипете карамеления сос върху браунито и добавете нарязаните ябълки.

Стъпка 4. Задайте температура на готвене 120 градуса за около 20-30 минути , или до пълното приготвяне на браунито.

Стъпка 5. Полейте с карамелен сос преди сервиране . 

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon