Крехки свински пържоли приготвени в Air Fryer
AllMag Team
21-09-2022
Необходими продукти :
- 4 свински пържоли без кост
- 1 с.л. мазнина
- сол и черен пипер на вкус
- 1/2 ч.ч. настърган пармезан
- 1/2 ч.л. червен пипер
- 1/2 ч.л. чесън на прах
- 1/2 ч.л. лук на прах
- пресен магданоз
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Загрейте фритюрника на 180 градуса .
Стъпка 2. Намажете свинските пържоли от двете страни с мазнина , след което овкусете само едната страна със сол и черен пипер.
Стъпка 3. Комбинирайте пармезан, червен пипе , чесън на прах и лук на прах.
Стъпка 4. Оваляйте пържолите от двете страни със смес от пармезан и подправки.
Стъпка 5. Гответе за около 10-14 минути , като обърнете по средата на времето на другата страна, за да се изпече равномерно.
Стъпка 6. Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.
Приятен апетит!