Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!


 

Продукти: 

  • 2 ябълки
  • 1 ч. л. масло, разтопено
  • 1/2 ч.л. канела на прах

За заливане:

  • 1/3 чаша овесени ядки
  • 1 супена лъжица масло, разтопено,
  • 1 супена лъжица кленов сироп (или мед)
  •  1 ч. л. брашно, 1/2 ч. л. канела на прах

Приготвяне:  

Загрейте въздушния фритюрник на 180 градуса за 5 минути. Нарежете ябълките наполовина и с помощта на нож или лъжица отстранете сърцевината. Намажете равномерно една чаена лъжичка масло върху отрязаните страни на ябълките, след което поръсете ? чаена лъжичка канела. Смесете съставките за заливане заедно в малка купа, след това с лъжица поставете отгоре върху половинките ябълки равномерно. Поставете ябълките внимателно в кошницата на въздушния фритюрник, след което гответе 15 минути или докато омекнат. Сервирайте топли със сладолед или сметана по желание.

Тази рецепта използва разтопено масло за намазване върху ябълките и в топинга. Разтопете маслото си наведнъж (1 супена лъжица + 1 чаена лъжичка) и използвайте малко за намазване върху половинките ябълки, след което смесете останалото с останалите съставки за топинг. 15 минути са идеални за тези печени ябълки, но ако откриете, че ябълките все още са малко твърди, гответе още няколко минути. Можете да ги приготвите и във фурната, ако нямате въздушен фритюрник – 180 градуса  за 20 минути или докато ябълките омекнат и топингът покафенее. Ако имате остатъци от печени ябълки, съхранявайте в херметически затворен съд до 2 дни.

Порции: 2

Време за приготвяне: 20 минути

Пригответе бързо и лесно с Air Fryer Emerio 3.6L

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon