Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими съставки : 

  • 1 кг пилешко филе
  • 3 големи яйца 
  • 1/2 ч.ч. кокосово брашно
  • 1 ч.л. пушен червен пипер
  • 1/2 ч.л. сол
  • щипка черен пипер
  • 1 1/2 ч.ч. кокосови стърготини 
  • 1 ч.ч. галета

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Подсушете пилешкото филе с домакинска хартия и го нарежете на ивици.

Стъпка 2. Разбийте яйцата в плитка купа/чиния и ги оставете настрани.

Стъпка 3. В отделна малка купа смесете кокосовото брашно , червен пипер , сол и черен пипер .

Стъпка 4. В друга купа смесете кокосовите стърготини и галета.

Стъпка 5. Оваляйте всяко филе първо в кокосово брашно , след това в яйце и накрая в сместа от кокос и галета. 

Стъпка 6. Старайте се да покриете цялата повърхност на филето , за да бъде максимално хрупкава панировката му. Изтръскайте , за да падне излишното от филето , за да се изпържат равномерно.

Стъпка 7. Напръскайте кошницата със спрей за готвене или покрийте с хартия за печене .

Стъпка 8. Поставете филетата на един ред в кошницата на фритюрника и гответе за 12-14 минути на 180 градуса. Извадете ги, когато панировката стане златисто-кафява. Сервирайте със сос по избор.

Приятен апетит ! 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon