Необходими продукти :
За соса :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Загрейте фритюрника на 180 градуса .
Стъпка 2. Подправете хапките със сол и черен пипер.
Стъпка 3. Поставете месото в голяма купа , добавете брашното, внимателно разбъркайте, отстранете излишното.
Стъпка 4. Пригответе си две плитки чинии.
Стъпка 5. В едната разбийте яйцата.
Стъпка 6. Във втората чиния смесете пармезана, сусама, лука и чесъна.
Стъпка 7. Потопете всяка хапка в яйце, след това в сусам, за да се покрие равномерно от всички страни.
Стъпка 8. Поставете хапките в кошницата на уреда на един ред, така че да не се допират една в друга.
Стъпка 9. Напръскайте хапките с мазнина , след което печете за около 9-12 минути. Обърнете на половината време.
Стъпка 10. Междувременно си пригответе соса . Сложете всички съставки в подходящ съд и го поставете на котлона. Бъркайте докато соса започне да ври.
Стъпка 11. Когато пилешките хапки са готови , ивадете ги и ги намажете със сос.
Стъпка 12. Сервирайте върху сварен кафяв ориз.
Приятен апетит!