Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

 

Необходими продукти : 

За соса : 

  • 3 с.л. кисело мляко 
  • 1 с.л. майонеза 
  • 1 щипка сол
  • 1 щипка черен пипер 
  • 1/3 ч.л къри на прах 
  • люто по желание 

За яйцата : 

  • 1 кг свинска кайма
  • 6 твърдо сварени яйца 
  • 1/2 ч.ч. брашно 
  • 1/2 ч.ч. хлебни трохи/ галета
  • 2 яйца , леко разбити 

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Смесете всички съставки за соса и ги оставете да се охлаждат в хладилник до сервирането. 

Стъпка 2. Разделете каймата на 6 равни порции. Разточете всяка порция на тънък лист. Сложете яйце в средата на всеки лист кайма и увийте добре от всички страни. 

Стъпка 3. Загрейте фритюрника на 200 градуса. 

Стъпка 4. Сложете брашното в малка купа и разбитите яйца в отделна малка купа. Хлебните трохи или галетата поставете в плитка чиния. 

Стъпка 5. Потопете всяко яйце първо в брашно , след това в яйце, накрая в галета. Когато сте готови , напръскайте кошницата на уреда със спрей за готвене и сложете да се пекат на 12 минути, като на 6-та минута обърнете. Сервирайте със соса. 

Приятен апетит! 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon