Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими съставки : 

  • 1 консерва ананас (неподсладен,нарязан)
  • 1 ч.л. ябълков оцет
  • 1/2 ч.ч. бяла захар
  • 1/2 ч.ч. кафява захар
  • 1/2 ч.ч. кетчуп
  • 2 с.л. соев сос 
  • 1 с.л. дижонска горчица
  • 1 ч.л. чесън на прах
  • 1 кг свинско филе
  • 1/4 ч.л. сол
  • 1/4 ч.л. черен пипер 
  • зелен лук 

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. В средно голям съд комбинирайте консерва от ананас, бяла захар, кафява захар, кетчуп, соев сов, горчица и чесън на прах. Към тях прибавете 1 ч.ч. вода и оставете на котлон да заври. Оставете да къкри без капак , докато сместа се сгъсти, 15-20 минути, като разбърквате от време на време. 

Стъпка 2. Загрейте фритюрника на 160 градуса. Подправете месото със сол и черен пипер. Наредете филето на един ред в кошницата на уреда и печете 7-8 минути , до получаване на златист загар на месото. По средата на готвенето обърнете и намажете с част от соса. Намалете температурата на 150 градуса и печете за още 10-12 минути. Оставете месото 5 минути във фритюрника , преди да сервирате. Поръсете го със сос и зелен лук.

Приятен апетит ! 

 

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon