Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 450 гр. телешка кайма
  • 50 гр. галета
  • 25 гр. настърган пармезан
  • прясно нарязан магданоз
  • 1 голямо яйце 
  • 2 скилидки чесън
  • 1 ч.л. сушен риган
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус
  • 85 гр. моцарела , нарязана на кубчета
  • сос маринара за сервиране / доматен сос

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. В голяма купа смесете каймата, галетата, пармезана, магданоз, яйцето, чесъна и ригана. Разбъркайте ги добре, за да се смесят всички съставки. Подправете със сол и черен пипер.

Стъпка 2. Вземете от каймата 2 с.л. и я сплескайте между дланите си. Поставете кубче моцарела в средата и го завийте отново с кайма, навийте на топче. Повторете процедурата и с останалата кайма и топчета моцарела.

Стъпка 3. Сложете кюфтенцата в кошницата на фритюрника и гответе на 190 градуса за 12 минути.

Стъпка 4. Сервирайте със затоплен сос маринара.

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon