Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515058
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 58

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 500 гр. наденица или колбас по избор
  • 1/4 ч.ч. нарязан на кубчета лук
  • 1 нарязана на кубчета зелена чушка
  • 8 яйца , разбити 
  • 1/2 ч.ч. настъргано сирене (по избор)
  • 1 ч.л. семена от копър
  • 1/2 ч.л. чесън на прах 
  • щипка сол

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Запечете наденицата предварително на тиган или във фритюрника за 5 минути на 200 градуса.

Стъпка 2. Добавете лука, чушката и гответе заедно , докато зеленчуците омекнат. 

Стъпка 3. Подберете си подходящ съд за готвене , в който да приготвите закуската . 

Стъпка 4. На дъното на съда наредете наденицата . Отгоре поръсете със сирене.

Стъпка 5. Сиренето и колбаса се заливат с разбитите яйца.

Стъпка 6. Поръсете с копър , чесън на прах и сол .

Стъпка 7. Поставете съда в кошницата на фритюрника и печете 15 минути на 190 градуса. 

Стъпка 8. Извадете внимателно и сервирайте.

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon